Wie zijn wij?

De “Thais-Vlaamse Cultuurvereniging” of verkort “Thaivlac”, is een vereniging zonder winstoogmerk die tot doel heeft om buiten elke levensbeschouwelijke of politieke overtuiging de kennis van de Thaise taal en de Thaise cultuur, gaande van het artistieke tot het culinaire, te promoten in België of enig ander land.

Ook het bevorderen van de integratie van Thaise mensen in België en van niet-Thaise mensen in Thailand, behoort tot de doelstellingen. De vzw zal eveneens trachten om de vriendschappelijke betrekkingen met Thailand te ontwikkelen en te verbeteren en dit zowel op cultureel, sociaal, economisch als toeristisch vlak.

Lees meer: Wie zijn wij?

Hoe contacteren?

Hoe contacteert u best de vzw Thaivlac of een van haar bestuurders?

De gemakkelijkste en eenvoudigste manier om ons te contacteren is via e-mail.

Als u een e-mail stuurt, kan u schrijven in het Nederlands, Engels, Frans of Thai. Naargelang het onderwerp kiest u voor een van de volgende e-mailadressen:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik dit e-mailadres voor al uw vragen i.v.m. de Thaise taallessen en de handleiding. U kan dit e-mail adres ook gebruiken indien u sponsor wil worden of andere vragen hebt.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik dit e-mailadres voor al uw vragen i.v.m. de Thaise dansen of een optreden van The Thai Belles.

U kan natuurlijk ook telefonisch terecht op het nummer

  • 0497 93 13 10 ( +32 497 93 13 10) Voorzitter & Penningmeester

 

 

Lid worden

Het lidmaatschap van de vzw Thaivlac bedraagt jaarlijks €10 per persoon.

Om lid te worden volstaat het een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en voornaam, volledig adres en telefoon- en/of gsm-nummer.

Het verschuldigde bedrag dient nadien te worden overgemaakt op rekening nr. 731-0169130-34 (IBAN-nummer BE68 7310 1691 3034 en BIC-code KREDBEBB) van de vzw Thaivlac, 2180 Ekeren, met vermelding van uw naam en de periode van het lidmaatschap.