Handleiding Thaise taallessen

Leer Thai, ontdek onze handleiding!

Dat het leren van de Thaise taal in de lift zit, bewijst het aantal studenten dat ieder jaar onzeThaise taallessen volgt. Spijtig genoeg heeft niet iedereen de tijd of de mogelijkheden om naar het klaslokaal in Antwerpen te komen om er de lessen te volgen. Een andere mogelijkheid om de Thaise taal te leren is door zelfstudie. Indien iemand een Thaise echtgenote, vriend of vriendin heeft, die hem of haar kan helpen met de juiste uitspraak en toonhoogte van de Thaise woorden, kan onze handleiding, die ook verkrijgbaar is voor niet-leden, hiervoor een handig hulpmiddel zijn.

Aan de handleiding die gebruikt wordt bij onze Thaise taallessen, heeft een Vlaams-Thais team meer dan twee jaar gewerkt. Ze bevat zowel de leerstof voor beginners als voor gevorderden en bestaat uit twee delen, namelijk Thai Spreken (het blauwe boek) en Thai Lezen en Schrijven (het rode boek); in totaal meer dan 250 pagina's.

Lees meer: Handleiding Thaise taallessen

Docenten

Midden september 2023 starten de succesrijke en kwaliteitsvolle Thaise taallessen voor Nederlandssprekenden voor de 21e achtereenvolgende maal in Antwerpen. De lessen hebben plaats op de volgende locatie café Ekers Hof, Groot Hagelkruis 6/1 2180 Ekeren Antwerpen. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving.

Lees meer: Docenten