The Thai Belles

Het promoten en aanleren van Thaise klassieke dansen en volksdansen is een van de doelstellingen van de vzw Thaivlac waar veel aandacht wordt aan besteed. De leerlingen van de Thaise danslessen treden dan ook regelmatig op onder de naam "The Thai Belles", de Thaise Schoonheden. Op hun palmares staan er niet alleen optredens in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, maar ook in Nederland en Duitsland.

De vzw Thaivlac is dan ook steeds op zoek naar Thaise dames met een leuk uiterlijk en gevoel voor ritme die als Thai Belle de eeuwenoude danscultuur van hun land willen uitdragen. De opleiding gebeurt gratis door de gediplomeerde Thaise danslerares van Thaivlac die deze taak als vrijwilligster uitoefent. Het enige wat we aan de leerlingen vragen is dat ze lid worden van Thaivlac en in de mate van het mogelijke deelnemen aan optredens van de The Thai Belles.

Tijdens zulk een optreden wordt er niet alleen een verzekering tegen lichamelijke ongevallen afgesloten voor onze vrijwillige medewerk(st)ers, maar ontvangen de danseressen ook een vergoeding voor hun artistieke prestaties. Indien u meent over de nodige capaciteiten te beschikken om onze dansgroep te vervoegen, stuur dan vrijblijvend een mailtje met uw gegevens, samen met enkele foto's(!), naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kan schrijven in het Nederlands, Engels of Thai. De vele toeschouwers die later naar uw optreden komen kijken, zullen u dankbaar zijn.

Personen die The Thai Belles wensen te boeken voor een optreden kunnen ons eveneens contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer 0497-931.310 (00.32 497 931 310).

En dat het onze Thai Belles voor de wind gaat kan u zien op Facebook. Ga naar "Thaivlac vzw" en bekijk er bij de foto's o.a. het album "The Thai Belles, de dansgroep van Thaivlac vzw".