Hoe inschrijven

Inschrijven kan als volgt

  • via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:
    • naam, voornaam, volledig adres, telefoon- en/of gsm-nummer en e-mailadres
    • de gekozen cursus (1e of 2e leerjaar)
  • via een briefje naar vzw Thaivlac, Oostergeest 25/11, bus 3, B-2180 Ekeren, met vermelding van dezelfde gegevens.

Eventuele opmerking zoals "ik wil samen met X in de klas" mogen worden vermeld.

Ontvangstbericht

Na de aanmelding zal men binnen de week een ontvangstbericht krijgen van de vzw Thaivlac met vermelding dat men werd ingeschreven op de studentenlijst en met de opgave van het te betalen les- en lidgeld.

Houd er rekening mee dat een inschrijving slechts geldig wordt na betaling van het lesgeld en het in orde zijn met het lidmaatschap van Thaivlac tot eind 2024.

Betaling

Vervolgens zorgt men er voor dat het vereiste lesgeld en lidgeld uiterlijk binnen de week* na het ontvangstbericht wordt overgeschreven op rekening nummer BE68 7310 1691 3034 (BIC/Swift-code KREDBEBB) van de vzw Thaivlac, 2180 Ekeren, met vermelding van de naam van de student en de gekozen cursus, dag en plaats van lesgeven.

(* Studenten die na 15 augustus 2023 inschrijven dienen het bedrag onmiddellijk te vereffenen)

Bij plaatsgebrek

Indien er voor een cursus meer kandidaten zijn dan plaatsen, geldt de betalingsdatum van het lesgeld en/of lidgeld als criterium voor het toekennen van de plaatsen!

Verdere info

Eind augustus 2023 zal men verder bericht ontvangen omtrent de eerste lesdag. Voor eventuele bijkomende inlichtingen betreffende de lessen in, kan men steeds terecht op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen in verband met inschrijvingen of betalingen, kan je contact opnemen met onze penningmeester Lamphan Sanjamla. Zij is telefonisch bereikbaar op het nummer 0497 93 13 10 of via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.