Handleiding Thaise taallessen

Leer Thai, ontdek onze handleiding!

Dat het leren van de Thaise taal in de lift zit, bewijst het aantal studenten dat ieder jaar onzeThaise taallessen volgt. Spijtig genoeg heeft niet iedereen de tijd of de mogelijkheden om naar het klaslokaal in Antwerpen te komen om er de lessen te volgen. Een andere mogelijkheid om de Thaise taal te leren is door zelfstudie. Indien iemand een Thaise echtgenote, vriend of vriendin heeft, die hem of haar kan helpen met de juiste uitspraak en toonhoogte van de Thaise woorden, kan onze handleiding, die ook verkrijgbaar is voor niet-leden, hiervoor een handig hulpmiddel zijn.

Aan de handleiding die gebruikt wordt bij onze Thaise taallessen, heeft een Vlaams-Thais team meer dan twee jaar gewerkt. Ze bevat zowel de leerstof voor beginners als voor gevorderden en bestaat uit twee delen, namelijk Thai Spreken (het blauwe boek) en Thai Lezen en Schrijven (het rode boek); in totaal meer dan 250 pagina's.

In de cursus Thai Spreken zal men naast de Nederlandse woorden en zinnen niet enkel de fonetische vertaling terugvinden, maar ook de vertaling in het Thaise schrift. Hierdoor kan de Thaise persoon die u helpt de aan te leren woorden en zinnen verstaan, zonder dat deze de Nederlandse taal moet kennen. Voor de fonetische spelling werd er getracht om voor de Thaise klanken een schrijfwijze te vinden die gemakkelijk herkenbaar is voor Nederlandssprekenden. Hierin verschilt onze handleiding grondig van de vele Thaise taalboeken die uit het Engels vertaald werden maar waarin de voor ons onverstaanbare Engelse fonetiek behouden bleef.

Hoewel sommige studenten wat afkerig staan tegenover het aanleren van het Thaise schrift, is dit toch noodzakelijk om de Thaise taal te leren begrijpen en verstaan. Omdat dit schrift volledig verschilt van ons alfabet, wordt het dan ook stap voor stap uitgelegd. Zo zullen in het begin van de cursus Thai Lezen en Schrijven enkel de voornaamste 29 medeklinkers worden aangeleerd, samen met een twintigtal basisklinkers. Wanneer deze leerstof voldoende gekend is, zal er worden overgegaan tot het aanleren van de overige medeklinkers en klinkers en worden de bijzonderheden van de Thaise taal verder besproken.

Bent u geïnteresseerd in onze handleiding? Beschikt u over een Thaise persoon die u bij uw studie kan helpen? Indien ja, dan kan u gerust onze handleiding bestellen.

De totale kostprijs voor de twee boeken samen bedraagt €50 voor de uitgave 2016, verzendingskosten niet inbegrepen. Voor verzending in België of naar Nederland bedragen de kosten €12,50. Voor Nederland nemen wij een deel van de verzendingskosten te onzen laste.

Het totaalbedrag van €50 + €12,50 = €62,50 dient vooraf te worden overgemaakt op bankrekening nummer 731-0169130-34 (IBAN-nummer BE68 7310 1691 3034 en BIC-code KREDBEBB) van de vzw Thaivlac, 2180 Ekeren, met vermelding van "handleiding Thaise taallessen".

Na ontvangst van de betaling wordt de handleiding verstuurd naar de persoon en het adres vermeld op de overschrijving. Houd hier dus rekening mee wanneer u de betaling doet. Personen die, als ze hun betaling hebben gedaan, een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., krijgen een bericht terug wanneer hun handleiding verstuurd werd.

Veel succes met uw studie van de Thaise taal.