Hoe contacteren?

Hoe contacteert u best de vzw Thaivlac of een van haar bestuurders?

De gemakkelijkste en eenvoudigste manier om ons te contacteren is via e-mail.

Als u een e-mail stuurt, kan u schrijven in het Nederlands, Engels, Frans of Thai. Naargelang het onderwerp kiest u voor een van de volgende e-mailadressen:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik dit e-mailadres om lid of sponsor te worden, of voor algemene zaken die geen betrekking hebben op de andere onderwerpen.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik dit e-mailadres voor al uw vragen i.v.m. de Thaise taallessen en de handleiding.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik dit e-mailadres voor al uw vragen i.v.m. de Thaise dansen of een optreden van The Thai Belles.

U kan natuurlijk ook telefonisch terecht op de nummers

  • 0498 42 69 25 ( +32 498 42 69 25) Educatief Coördinator
  • 0497 93 13 10 ( +32 497 93 13 10) Voorzitter & Penningmeester

Bestuursleden en/of effectieve leden

U kan onze bestuursleden en/of effectieve leden ook persoonlijk contacteren via onderstaande e-mailadressen:

  • Voorzitter en penningmeester Lamphan Sanjamla: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretaris Fred Stiens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster Johan Philippe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Houd er rekening mee dat mails naar de bestuursleden en/of effectieve leden, enkel bij die persoon terecht komen en de kans bestaat dat zij in geval van afwezigheid of vakantie laattijdig beantwoord worden. E-mails naar “info”, ”taallessen” en “dansen” komen daarentegen bij verschillende personen terecht.